Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η... Απόλυτη Αλήθεια!!!




Η... Απόλυτη Αλήθεια!


Αγαπητέ αναγνώστη…

Πριν κρίνεις κάποιον άλλο, ή ισχυριστείς ότι κατέχεις κάποια απόλυτη αλήθεια, σκέψου ότι μπορείς να αντιληφθείς μόνο το 1% του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και να ακούσεις μόνο το 1% του ηχητικού φάσματος, δηλαδή ότι δεν έχεις ιδέα για το 99% των εκπληκτικών γεγονότων που πραγματικά συμβαίνουν γύρω σου.

Για να συνειδητοποιήσεις πόσο μειωμένη είναι η αντίληψή σου για την αληθινή θέση σου στον κόσμο, σκέψου πως καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ταξιδεύεις στον γαλαξία με 220 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ενώ εσύ νομίζεις ότι κάθεσαι ακίνητος μπροστά σε έναν υπολογιστή και απλά ξύνεις τη μύτη σου. ­– Ναι, σε βλέπουμε!


Αναλογίσου ακόμα, πως τα άτομα που απαρτίζουν το σώμα σου είναι 99,9999999999% κενό διάστημα, και κανένα από αυτά τα άτομα δεν είναι εκείνα που αποτελούσαν το σώμα σου την ημέρα που γεννήθηκες. Θυμήσου, επίσης, ότι το DNA σου έχει 46 χρωμοσώματα, δηλαδή 2 λιγότερα από... μία πατάτα.


Τέλος, σκέψου λίγο τους ανθρώπους του Μεσαίωνα, κι έπειτα κάνε ένα νοητό ταξίδι στο μέλλον και φαντάσου πώς θα μας βλέπουν οι άνθρωποι που θα ζουν μετά από πέντε αιώνες, εμάς, τους «σύγχρονους πολιτισμένους ανθρώπους του 21ου αιώνα» – βέβαια, αν υπάρχουν άνθρωποι εκείνη την εποχή, γιατί, λόγω της δικής μας απύθμενης βλακείας, μάλλον δεν θα υπάρχουν…


Λοιπόν, τι λέγαμε για την «απόλυτη αλήθεια»;

Sex Magick

Δεν υπάρχουν σχόλια: